Värmland Summer experience

Een 8-daags all-inclusive pakket. Fietsen, met een vlot de Klarälven afvaren, GPS tocht, kanoën, kamperen en vissen. Een compleet active outdoor avontuur voor de hele familie.

volgende

dag 1
Aankomst

aankomst Östanäs, fyrbo guesthouse, met eigen keuken en badkamer. 's-Avonds gaan we eten. Daarna heb je de tijd om te acclimatiseren, wat sportiviteit en relaxen.

volgende

dag 2
Trekking (12km)

We beginnen met de introductie met de GPS en de kaarten. Daarna begint de hike door de bossen van Olsäter op de Pinotrial en Naturestigen trail.

volgende

dag 3
Op het water (8km)

We gaan de rivier op. Van Munkfors-Ransäter laten we ons afdrijven per vlot op de Klarälven. Vis uitrusting is aanwezig.

volgende

Dag 3Middag
Kamp opzetten op het eiland

Het eindpunt van deze dag is een klein eiland in het midden van de rivier. Hier zetten we ons kamp op, en bereiden we onze avond voor.

volgende

Dag 3 Avond
Avondeten op het kampvuur en overnachten in een tipi

Onze gids maakt het avondeten klaar op het kampvuur. Hier eten we onze huisgemaakte worstjes. We overnachten in de tipi tent.

volgende

dag 4
Kanoën (10 km)

Na het ontbijt zet je de tocht op de klarälven voort in een canoe met als eindpunt Edeby, waar je wordt opgehaald.

volgende

dag 5
Rust dag

Vandaag kun je lekker relaxen, maar voor de activelingen onder ons, kun je gaan paardrijden, mountainbiken of klauteren over rotsen bij een waterval.

volgende

dag 6
Op de pedalen (20 or 35 km)

Een actieve dag, fietsen rondom het Lerssjön en Örten meer.

volgende

Dag 7
Trekking (11 km)

Wandeling rond de omgeving van het Gräsmången meer.

volgende